Jajeczny jadłospis, czyli jajka na 1000 sposobów

fot. TK/Radio Rodzina

Jak przygotować jajko po szkocku lub turecku, prosty sposób na pyszny domowy majonez oraz czym jest Onsen Tamago – wszystko to (i nie tylko) w rozmowie Tomasza Króla z uczniami Publicznej Szkoły Gastronomicznej HO-GA we Wrocławiu.

Poprosiliśmy naszych gości o podzielenie się z nami historią ich zainteresowania gastronomią.

Jakub podzielił się z nami trzema sposobami na sprawdzenie czy jajka, które zamierzamy gotować, są świeże i zdatne do użytku.

Zapraszamy do wysłuchania całej audycji.

Cz. 1:

Cz. 2:

Cz. 3:

Nasze audycje

Nasze audycje

Skontaktuj się z redakcją Radia Rodzina!

Skontaktuj się z redakcją Radia Rodzina!

71 322 20 22 studio@radiorodzina.pl
Skip to content