Site icon Radio Rodzina

Jajeczny jadłospis, czyli jajka na 1000 sposobów

fot. TK/Radio Rodzina

Jak przygotować jajko po szkocku lub turecku, prosty sposób na pyszny domowy majonez oraz czym jest Onsen Tamago – wszystko to (i nie tylko) w rozmowie Tomasza Króla z uczniami Publicznej Szkoły Gastronomicznej HO-GA we Wrocławiu.

Poprosiliśmy naszych gości o podzielenie się z nami historią ich zainteresowania gastronomią.

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2023/04/1-Skad-zainteresowania-1.mp3

Jakub podzielił się z nami trzema sposobami na sprawdzenie czy jajka, które zamierzamy gotować, są świeże i zdatne do użytku.

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2023/04/2-Sprawdzenie-swiezosci-1.mp3

Zapraszamy do wysłuchania całej audycji.

Cz. 1:

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2023/04/Czesc-1.mp3

Cz. 2:

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2023/04/Czesc-2.mp3

Cz. 3:

https://www.radiorodzina.pl/wp-content/uploads/2023/04/Czesc-3.mp3
Exit mobile version