Grupa Johanneum

Kuchenne wojaże (24.12)

22.12.2017 17:44 Marta Łomnicka-Jasińska

 

Kuchenne wojaże (24.12)

 

Wigilijny i świąteczny stół- tradycja czy nowoczesność- o tym będziemy mówić w wydaniu specjalnym audycji kuchenne wojaże o godz 10:10

Dziś na wigilijnym stole wśród dań przygotowanych według tradycji szef kuchni-Artur Dziegański- proponuje przygotowanie lekkostrawnego dania z kuchni nowoczesnej.

Będzie to ryba miruna na puree z marchewki podana z aromatycznym kaszotto, na które składa się kasza pęczak, grzyby z cebulą, tymiankiem i ser kozi.

Zachęcamy do wysłuchania świątecznego wydania audycji KUCHENNE WOJAŻE w Wigilię Bożego Narodzenia o godz 10:10.

Zapraszają Marta Łomnicka-Jasińska i Artur Dziegański.